FACP Brussel

Het Woord van God online

Welkom op de officiële website van de Vrij-Apostolische Kerk van Pinksteren in Brussel (FACP Brussel). Het doel van deze webpagina is om iedereen de boodschap te sturen dat Jezus Christus is opgestaan en leeft. Hij nodigt ons allemaal vanaf dit moment uit om ware vreugde en liefde te ontmoeten en het eeuwige leven te ontvangen. Via de website van FACP in Brussel kunt u lezen over het geloof van de kerk, het symbool van het geloof. Bovendien kunt u luisteren naar preken over het evangelie terwijl ze in onze samenkomsten worden gehouden, live naar de evangeliepreek luisteren en het nieuws van de kerk leren.

Als je vragen hebt, gebedsverzoeken of een ervaring met de Heer Jezus Christus met ons wilt delen, neem dan gerust contact met ons op door je bericht te sturen. We wensen je veel browsen en God zegene je.

Bekijk de laatste preken van ons YouTube-kanaal

Het woord van God

Ontvang een gratis Bijbel

Het Woord van God (de Bijbel) kan je leven veranderen. We kunnen je er helemaal gratis een opsturen. U kunt uw gegevens invullen en wij zorgen ervoor dat deze zo spoedig mogelijk naar u worden verzonden. U kunt ons ook uw gebedsverzoeken, vragen of dank sturen, zodat we met u kunnen bidden.

Contacteer ons

Nieuws-Aankondigingen


Lees het nieuws en de aankondigingen van onze kerk. Alle nieuwste worden hier geüpload!

Vrij-Apostolische Kerk van Pinksteren (EAEP) in Brussel.


Telefoonnummer:+32 487 65 32 03
eaepbrussel@gmail.com
Adres:
Hector Henneaulaan 144
1930 Zaventem

Dienst uren:

Vrijdag: 20.30 - 21.30
Zondag: 11.00 - 12.30

Gratis toegang

In de kerk kun je kijken naar de prediking van het Evangelie in het Engels, Albanees, Frans en Roemeens.